Aannemingsbedrijf

Van Grinsven Aannemingsbedrijf, de ondersteunende factor van de kwaliteitsdienst.

 

Van Grinsven beschikt over modern materiaal om u ook op moeilijk bereikbare plaatsen van dienst te kunnen zijn. Voor het boren van

asfalt/beton kernen zijn 2 boorstatieven met boormotor beschikbaar zodat geboord kan worden tot een diameter van 200 mm.

Voor mobiel boren zijn watertanks, aggregaten en haspels beschikbaar, zodat standaard op 100 meter van de auto nog geboord kan worden.

 

Er zijn 3 boorwagens (aanhangwagens) beschikbaar, 1 flexibele kleine boorwagen van Viatest met een maximale boordiameter van 200 mm.

Voor het zware seriewerk zijn een hydraulische Burtec en Lunzen boorwagen beschikbaar met een maximale boordiameter van 350 mm.

 

Voor het vullen van boorgaten wordt gebruik gemaakt van koud asfalt of een mobiele gietketel (150 liter) voor gietasfalt.

Voor kleine asfaltreparaties is de gietketel ook inzetbaar, eventueel met een mobiele asfaltzaagmachine.

 

Van Grinsven Aannemingsbedrijf beschikt ook over een eigen nucleair meetapparaat (troxler 3450), welke zeer goed inzetbaar is voor dunne lagen

asfalt. Door de inzet van het nucleaire meetapparaat kan het verdichten van zandbanen, steenfundering en asfalt begeleidt worden naar een goed resultaat.

 

Voor langdurige of speciale werken staat ook een mobiel kantoor/laboratorium terbeschikking.

 

Heeft u een speciale opdracht, wij denken met u mee naar een geschikte oplossing!!

 

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.